Februari 2020

Februari 2020; Huidprobleem? Mooi niet…Traitement Terrain

Dit is het hart van S.P.A.-aromatherapie!

De etherische oliën in de Traitement Terrains (TT)werken direct aan de oorzaak van een probleem. Ze brengen balans en werken ondersteunend. Dat kan bij een huidprobleem zijn, maar ook bij een gezondheidsklacht. De oorzaken hebben een oorsprong. Deze oorsprong noemen we ‘het terrein’, de ‘grond’.Het terrein is te verdelen in drie grote delen:

  • Het genetisch terrein, de erfelijke aanlag
  • Het centrale deel van het terrein: zenuwstelsel en hormoonstelsel
  • Het perifere deel van het terrein: stofwisseling (lever en galblaas, nieren, huid, longen, alvleesklier, overige organen en circulatie.

1e Dimensie: behandelen wat te zien is2e Dimensie: voedingssupplementen3e Dimensie: Werken aan de oorzaak en het terrein=TT

TT’s kunnen naast reguliere adviezen gebruikt worden. Ik als S.P.A.-specialist zal je altijd een persoonlijk advies geven. Er zijn 46 verschillende TT’s. O.a. ter verbetering van het vochtgehalte van je huid, voor een betere bloedsomloop, tegendiverse ontstekingen (door bacteriën, schimmels, virussen of gisten), eczeem, acné, allergieën, tegen ontstekingsreacties (zoals peesontsteking, reuma, artrose), hoge bloeddruk en hoog cholesterol, om je hormonen meer in balans te brengen, tegen neerslachtige gevoelens en stress.

Ik heb naast de basistraining van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.), aanvullende trainingen gevolgd om je hierin goed te adviseren. Expert!

Resultaat zonder apparaat!

Natuurlijk kun je heel veel zelf voor je huid doen. Maar ik als specialist weet toch echt wat meer! Laat je adviseren wat het beste is voor jouw huid in jouw situatie. Je hoeft dit niet persé te combineren met een behandeling. Toch is een behandeling wel heel fijn en goed voor je huid. Want in mijn salon gebruik ik producten die echt alleen door profs gebruikt mogen worden.