Het Corona virus

Belangrijke mededeling

Het Corona Virus….

Lieve mensen,Ik wil jullie graag informeren over de werkzaamheden die ik, schoonheidssalon Femke Tartwijk, in relatie tot het corona virus nog wel- en welke werkzaamheden ik tijdelijk niet verricht.Dit doe ik als gevolg van de landelijke maatregelen die op dinsdag 21 april gecommuniceerd zijn. Tot en met 20 mei 2020 verricht ik in mijn salon geen behandelingen. Deze datum is afhankelijk van besluitvorming door de regering te zijner tijd. Dat betekent niet dat mijn salon gesloten is!

WAT DOE IK DAN NOG WEL?

Ik wil ook in deze tijd nog steeds het beste voor u en uw huid. Ik blijf me daarom bezig houden met online trainingen, houd mijn website up-to-date, tref ik voorbereidingen voor mijn 25 jarig jubileum, adviezen geven op maat op vragen die u heeft over de huid en/of producten en uiteraard de verkoop van producten waarbij ik een bestelling persoonlijk bezorg, voor u klaar zet of zorg dat deze gratis bij u thuis worden bezorgd.Heeft u als klant meerdere afspraken gemaakt tot en met 20 mei 2020 dan vervallen afspraken tot en met deze datum. We zien elkaar op de eerst volgende afspraak na 20 mei 2020, tenzij ik in mijn salon dan nog steeds geen behandelingen mag verrichten i.v.m. de maatregelen. Als u als klant geen afspraak meer heeft staan en de laatste afspraak niet is doorgegaan, neem ik z.s.m. contact met u op om een nieuwe afspraak te maken, wanneer er duidelijkheid is wanneer dat weer is toegestaan.

Ik hoop in de maand juni mijn deuren weer met schone en frisse moed te kunnen openen. Samen zijn we sterk. Blijf gezond, ontspan en adem door.Contact opnemen met schoonheidssalon Femke is op verschillende manieren mogelijk; per telefoon, appen, sms of mail. Ik doe mijn uiterste best om op alle vragen een passend antwoord te geven.

I www.schoonheidssalon-femke.nl

E schoonheidssalonfemke@gmail.com

T 06-10906752