Maart 2020

Maart 2020: Maart roert zijn staart

De winter wil maar niet komen en de lente is al bijna in zicht. De natuur is niet helemaal in balans. Bent u dat wel? Het verschil tussen mensen en dieren/planten is, dat de mens zich bewust is van zichzelf. Deze prachtige bloem weet zelf bijvoorbeeld niet dat ze mooi is. Weet u dat wel? En wat is mooi? Is dat ‘goed verzorgd’? Ja, alleen niet uit plichtsgevoel, maar ‘gewoon’ omdat het prettig voelt om goed verzorgd te zijn.

Ik adviseer u hierbij. Niet alleen uw gezichtsverzorging, ook natuurlijk uw lichaamsverzorging. Deze maand gaan we dan ook de lichaamsverzorging in het dag zetten.

Schoonheidssalon Femke werkt met producten van S.P.A. en Les Gavots. Twee prachtige natuurlijke producten die een welzijn voor uw huid.

Doucebelle bodymilk Zacht voor uw huid door de verzorgende plantenoliën en karitéboter. Heerlijke geur door Provençaalse lavendel en lindebloesem. Hydrateert en voedt de huid.

Absolue d’Essence gel bain douche – Douchegel Twee heerlijke bad/douche gels. Eén, op basis van passiflora en ontspannende etherische oliën, om te relaxen en heerlijk te slapen. De andere, op basis van groene thee-extract en etherische oliën, is verfrissend en stimulerend. Om de dag fris en energiek te starten!

Absolue D’Essence voile corps – Bodymilk Zachte, maar rijke bodymilks die de huid hydrateren en voeden. Eén voor ontspanning en één die verfrist en stimuleert. Dit om de dag energiek te starten!

Emulsion corps hydratante – raffermissant – Bodyolie Heerlijke, niet vette, bodyolie die de huid hydrateert en veroudering van de lichaamshuid tegengaat. Zuinig aanbrengen op een iets vochtige huid, dan trekt de olie heel snel in en voel je het effect: een satijnzachte huid!

Que du Bonheur – Huid- en wellness olie De mix van verschillende oliën zoals jojoba en abrikozenpitolie herstelt de vochtbalans van de huid. De etherische oliën van roos, mandarijn, jasmijn en ylang ylang werken cel vernieuwend en hydraterend. Bovendien ontspannen ze de geest. Que du Bonheur maakt de huid zijdezacht en is geschikt voor het gezicht en lichaam.

Neem gerust contact met me op voor vragen over deze mooie producten en profiteer deze maand met 25% korting.

Schoonheidssalon Femke

T 06-10906752

E schoonheidssalonfemke@gmail.com

I www.schoonheidssalon-femke.nl