Societe Provencale d’Aromatherapie

Société Provencale d’aromatherapie

Huidproblemen? Mooi niet !
Heeft u al van alles geprobeerd om van uw acne, vochtarme huid, comedonen, couperose of andere huidproblemen af te komen? Verspil uw tijd en geld niet langer aan middelen die alleen maar symptomen bestrijden. Vertrouw gerust op de authentieke Aromatherapie van S.P.A.
 

Wat is Société Provençale d’ Aromatherapie en waarom werkt het?

Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) is een compleet programma gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste (bio-)kwaliteit ingrediënten bevatten. Van planten is alleen dat deel gebruikt dat de benodigde eigenschappen heeft. Bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad, het zaad of de wortel. Alle producten van SPA bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantextracten.

Mevrouw Magonet is de grondlegger van Société Provençale d’ Aromatherapie. Al in 1984 stelde zij de producten beschikbaar voor een groter publiek. Daarvoor werkte ze op kleinere schaal in de kliniek waar zij als gynaecoloog werkzaam was met aromatherapie. In het algemeen wordt als productbasis 10 ml plantaardige olie genomen. Vervolgens voegt iemand daar 4 druppels (=1,5%) of 8 druppels (=3%) etherische olie aan toe. Dit betekent dat men werkt met een product dat weliswaar lekker ruikt, maar slechts 1,5% of 3% actieve werkstoffen bevat. Terwijl ik als S.P.A.-specialist in mijn praktijk werk met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen!Société Provençale d’ Aromatherapie is aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoud. Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende stoffen met elk zijn eigen specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend, tegen bacteriën of virussen, bloedsomloop stimulerend, herstellend, enz. Bij de Franse school combineert men ook verschillende oliën zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie de andere olie versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen. Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen als het ware zijn geëlimineerd, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk. Om op deze manier producten te maken vraagt buitengewoon veel kennis van etherische oliën, over de inhoud van de stoffen en de werking ervan! Het vergt ook meer zorg en arbeid omdat elke oogst van een plant een net iets andere samenstelling oplevert van de inhoud van de stoffen. Elke nieuwe oogst van oliën moet daarom onderzocht worden op zijn samenstelling voordat die verwerkt kan worden.

Weet je dat etherische oliën (mits van superieure kwaliteit zoals bij Société Provençale d’ Aromatherapie) vrijwel de enige werkbare stoffen zijn die direct door alle huidlagen heen dringen? Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en huidstructuur. En dat alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur!Behandelen en behandeld worden met Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) is een ware ervaring. Want alle handelingen omvatten een compleet individuele benadering. Niet alleen de professionele behandeling is totaal individueel, maar ook de thuisverzorgingsproducten kunnen persoonlijk worden samengesteld. Altijd compleet op maat, afgestemd op jouw huidconditie, je wensen en het seizoen.Serieuze huidproblemen kunnen dan ook effectief verzorgd worden met Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.). Door de zogenaamde driedimensionale aanpak is het mogelijk om de oorzaak van het probleem te behandelen. Dit vraagt van mij als specialist een grote kennis van de huid, het menselijk lichaam en de ingrediënten van elk product. Uiteraard ben ik hiervoor opgeleid en blijf ik mezelf continue bijscholen hierin.

 

SPA

25 jaar schoonheidssalon Femke

1995-2020

Deze mijlpaal ga ik dit jaar vieren met iedereen die betrokken is bij mijn salon.

25 jaar jubileum wordt gevierd met 25% korting!Ieder maand worden er andere producten en doelgroepen in de spotlights gezet.

LEES MEER >>